oslo
Bærum
asker

Hosletoppen Open 2020

På Hosletoppen er interessen veldig stor. Tusen takk til miljøarbeider Kristina Engh for super promotering! Hun har fikset innkjøp av masse brett og brikker og rigger til for at elevene kan spille sjakk i friminuttene. Er Hosletoppen den ungdomsskolen i Bærum der sjakk er mest populært?

Kristina kunne fortelle at det er vanskeligere å arrangere ting nå i disse koronatider med masse ekstraarbeid for alle med smittevern. Ekstra hyggelig for oss er det da at sjakk er blitt prioritert.

Det var godt over 60 påmeldinger til turneringen og 58 som spilte. Mange var usikre på hvordan de skulle registrere seg på Lichess og andre ting, så Olga tok like godt turen bortom for å bistå. Dermed fikk hun mulighet til å ta masse fine bilder også! 😊

Tusen takk også til lærerne på skolen som var flinke med å passe på smittevern. Alle spilte i samme svar sal organisert i små «kohorter».

De tre fremst på resultatlisten er kjenninger som alle er aktive klubbspillere. Strålende er det alle spilte hele veien fra start til slutt i hele 90 minutter. Ingen droppet og det så ut til å vær stort engasjement og sterke følelser involvert.

© Copyright - Sjakkduell