oslo
Bærum
asker

Spille mer sjakk?

Vi håper turneringene virker som en «boost» på sjakkinteressen og at mange lar seg inspirere til å spille masse sjakk! Det er mange muligheter.

Spille sjakk på nettet:

Det er veldig lettvint å spille på nettet. Det mest brukervennlige stedet for spilling er kanskje www.lichess.org, der registrering og medlemskap er gratis. Det er det også på www.chess.com og www.chess24.com, men der får man også en rekke ekstratilbud som koster penger. (Ikke mye!)

Spille i en klubb:

Vi i Dragulf Ungdomssjakklubb  og Dragen Sjakklubb har et variert kveldstilbud for ungdom i Oslo og Bærum: uforpliktende spillekvelder, strukturert kveldskurs, treningssamlinger og turneringer. Mange av arrangementene er gratis.

Spille flere turneringer:

Det arrangeres masse turneringer på alle nivåer. Ingen terskel på å bli med! På www.sjakkevent.no er det oversikt over alle turneringene og arrangementene vi arrangerer på Norges Toppidrettsgymnas.
HER finner du også oversikt over alle ungdomsturneringer over hele Norge.

Spille mer sjakk på din skole:

Er du ivrig sjakkentusiast og vil arrangere en turnering for dine klassekamerater eller venner? Ta gjerne kontakt og vi skal hjelpe deg med installering av turneringsprogram og lære deg det som trengs for å lage turnering på egen hånd. Ikke noe rocket science! ;-)