oslo
Bærum
asker

Solvang Open 2020

Solvang Ungdomsskole var stedet for ukens første skoleturnering, og dette var en skikkelig pangstart på uken, med hele 99 deltakere! Solvang klarte dermed å følge opp sitt eget deltakertall fra fjorårets turnering, da det var 100 elever med. Det er med andre ord liten tvil om at Solvang er en av de aller mest sjakkinteresserte skolene vi har vært innom, og det er gledelig å se at interessen holdes ved like fra år til år!

Med så mange deltakere kreves det naturligvis litt ekstra både av oss som arrangører og fra elevene som deltar, men elevene på Solvang leverte godt også her, og klarte både å holde ro i lokalet, rapportere resultater underveis og holde orden i spilleområdet. Dette gjorde jobben mye enklere for oss, og vi må skryte av Solvangelevene også her! De viste da at de er gode både på og utenfor brettet!

Turneringen gikk dermed veldig flott, og spenningen levde også helt inn til siste runde. Før siste runde var det nemlig to spillere med full pott, men da disse møttes i sisterunden fikk vi en real kamp om førsteplassen, en kamp som Julius Aarnes gikk seirende ut av. Vi gratulerer dermed han med skolemesterskapet, og ser frem til å følge han og de andre elevene fra Solvang i Asker-finalen 19. mars!

© Copyright - Sjakkduell