oslo
Bærum
asker

Majorstuen Open 2019

Meget hyggelig på Majorstuen med en motivert og ivrig gjeng på 18 spillere. En lokal lærer er allerede i gang med sjakkopplegg der, skjønte vi, i hvert fall på barneskolen, som holder til i samme lokaler. Det var tydelig at folk kunne en del og allerede var godt i gang med sjakk. Så her er det bare å bygge videre på det bra som allerede er.

Det viste seg snart at to spiller var i en klasse for seg. Bruno Langva og Mathias Lyngra var suverenog avga bare et halvpoeng mot hverandre. Bruno kom foran på kvalitetsberegning. Hans motstandere hadde scoret flere poeng enn Mathias sine. Men i et uformelt omspill seiret Mathias. Bruno fortalte at han hadde lært mye av å følge med på sjakksendinger på NRK. Oslo Schakselskap ligger bare rett borti gaten (Bogstadveien 30), så sterke oppfordringer om at både disse to og flere finner fram dit! 😊

Som vanlig var det overtall av gutter, men de to jentene i feltet slo godt i fra seg, og så ut til å kose seg dem også. Forhåpentligvis kommer det mange flere framover.

© Copyright - Sjakkduell