oslo
Bærum
asker

Vollebekk Open 2019

Dagens turnering fant sted på Vollebekk skole, og det hadde her samlet seg 33 deltakere fra 8 og 9. trinn. Det var tydelig for oss at dette var noe skolen hadde sett frem til, da vi på vei gjennom skolen så flere lapper som oppfordret til deltakelse i sjakkturneringen. Hyggelig var det derfor at deltakelsen også ble god, og at elevene så ut til å ha det moro med sjakken!

Turneringen ble som vanlig spennende, men allerede etter halvspilt turnering hadde det skilt seg ut en liten tetgruppe på 3 spillere fra 8. trinn som alle hadde full pott. Disse 3 holdt også koken i de tre neste rundene, og tok dermed alle pallplasseringene i gruppen til slutt, hvilket også ga dem de tre plassene fra 8. trinn til finalen!

Fra 9.trinn var det ved turneringsstart kun én spiller, men heldigvis kom det to til like før andre runde. Disse fikk dermed bare spilt 5 av de 6 rundene, men leverte såpass gode resultater på disse rundene at de begge endte blant de 12 beste, og naturligvis også kom blant de tre beste fra 9. trinn. Dette var en skole som tydelig ønsket å satse videre på sjakken, med sjakkompetente lærere som var til stor hjelp under turneringen.

Vi ønsker dem lykke til videre med satsingen og ser frem til å følge dem i finalen!

© Copyright - Sjakkduell